Kerst & Pasen

Op een eigentijdse manier brengt Switch Onderwijsprojecten de Bijbelverhalen rond Kerst en Pasen op de planken. Switch maakt de vertaalslag van het Kerst- en Paasevangelie naar de leefwereld van de leerling. Zo beleven alle leerlingen de voorstelling op hun eigen manier, met of zonder christelijke achtergrond.

 

Nog 1 plaats over!

De Paastour zit bijna vol. Wees er snel bij, zodat Switch nog bij jou op school komt om een te gekke Paasvoorstelling te spelen.

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de pestvoorstelling ‘Survivors’ en de de social media voorstelling ‘Social Limits’ te boeken.

 

De theatershow

Ieder jaar schrijft Switch nieuwe Kerst- en Paasvoorstellingen. In een voorstelling van 40 minuten maken we gebruik van creatieve middelen zoals drama, video, rap of dans. De voorstelling is zowel geschikt voor middelbare scholen als voor kerken.

 

Inleven

Switch sluit al jarenlang aan bij de belevingswereld van leerlingen. De Kerst- en Paasboodschap komt duidelijk naar voren en er is altijd een concrete vertaalslag naar de middelbare scholier anno nu. De voorstellingen zijn zo opgezet dat ook leerlingen met een niet-christelijke achtergrond zich kunnen inleven in het theaterstuk. Aan het einde van de voorstelling maken de leerlingen dat wat ze geleerd hebben concreet door een symbool of handeling. Bijvoorbeeld een kaars aansteken of je naam op een spiegel schrijven.

 

Switch_Nieuwe indeling site_2016_banners_v2_Vraag optie aan