Switch Onderwijsprojecten

Switch Onderwijsprojecten biedt relevant en actueel theater voor middelbare scholieren. Via het peer-to-peer principe maken wij leerlingen bewust van de gevolgen van pesten en geven we een reflectie op hun social media gebruik. Switch heeft meer dan 30 jaar ervaring en werkt elk jaar met een nieuwe lichting acteurs. Zo combineren we onze expertise op het gebied van theater met de frisse blik van jongeren.

 

 

Pesten aanpakken vanaf de start
Switch Onderwijsprojecten werkt als een van de weinige aanbieders van educatief theater volgens het peer-to-peer principe: de acteurs zijn net iets ouder dan de leerlingen en zijn daarmee rolmodel. Leerlingen kunnen zich makkelijk identificeren met de acteurs. Omdat wij in de zomervakantie repeteren, kunt u ons al in de eerste week van het schooljaar boeken! 

 

Survivors! De les

 

Missie
Switch ondersteunt scholen door samen met leerlingen, op school, te bouwen aan een stevige identiteit van en een veilige sociale leefomgeving voor jongeren. Hierdoor willen we leerlingen iets laten ervaren van Gods liefde voor hen als individu en als deel van hun leefwereld.

 

Motivatie

Switch gelooft dat God van alle jongeren houdt. Hij heeft ze gemaakt met talenten, passies en een unieke persoonlijkheid om een betekenisvolle plek in te nemen in de samenleving waarin ze leven. We geloven dat God wil dat jongeren in hun handelen en denken positief en opbouwend zijn voor zichzelf, voor de mensen die ze tegenkomen en voor de wereld waarin ze leven. Wij willen jongeren de kans geven om dit te beseffen en in staat stellen om dit te doen. Hiervoor is het nodig dat jongeren horen, merken en beseffen dat ze waardevol zijn.

 

Aanbod
Switch richt zich op twee aandachtsgebieden, namelijk (christelijke) identiteitsontwikkeling en werken aan een gezonde en veilige sociale leefomgeving van jongeren. Binnen deze aandachtsgebieden sluiten we aan op de leefwereld van jongeren en willen we inspringen op, voor hen, relevante ontwikkelingen in de samenleving.

 

Switch_Nieuwe indeling site_2016_banners_v2_Vraag optie aan